











عکس ها
4000+ آیتم
شنیداری
1000 آیتم
گرافیک
5000+ آیتم
قالب ها
2000+ آیتم
- همه
- عکس
- شنیداری
- گرافیک
- قالب ها
مکروویو سامسونگ مدل_MG40j5133َAT
3,850,000 توماناون تستر مدل_WO1121
3,234,000 توماناون تستر مدل_WO1171
3,200,000 تومانمو کن مدل_Soft perfection3170
895,000 تومانمکروویو ال جی مدل MH8265DLS
4,900,000 تومانهمزن کاسه دار مدل_HM430
2,200,000 تومانبابلیس مدل_AS135E
397,000 توماناتو مو بابیلیس ST327E
- دارای چراغ LED برای نمایش درجه حرارت
- دارای دکمهی روشن/خاموش
- دارای قابلیت تنظیم دما
- دارای سیم گردان
اتو مو چند کاره فیلیپس مدل HP8698
- دارای فر کننده 16 میلی متری میله ای
- دارای برس فرکننده 16 میلی متری
- دارای 2 گیره ی مو
- کیف نگهداری
اون تستر مدل_WO1121
سایر مشخصات محصول
- دارای صفحه نمایش
- داخلی لامپ داخلی
- قابلیت تنظیم حرارت
- دارای جوجه گردان
- زمان سنج (Timer)
- دارای برد لمسی
- درب شیشه ای دوجداره
- دارای سینی روغن گیر کف آون
- دارای شلف استیک
- دارای پایه های توستو باکالیت جهت سهولت گردش هوا
- دارای کانوکشن
اون تستر مدل_WO1171
سایر مشخصات محصول
- دارای 5 برنامه پخت(کلید 6 حالته)
- دارای ترموستات تنظیم دما (تا دمای 250 درجه سانتی گراد)
- دارای تایمر مکانیکی قطع شونده 90 دقیقه ای
- دارای فن کانوکشن دو فن
- دارای درب شیشه ای دو جداره
- دارای موتور جوجه گردان همراه با سیخ جوجه گردان تمام استیل
- بدنه منحصر به فرد جهت راندمان حرارتی بالا و کاهش افت انرژی
- دارای سینی روغن گیر کف اون
- دارای لامپ داخلی فر
- دارای دو المنت حرارتی (بالا و پائین)
- دارای شیشه سکوریت
- دارای ولوم با کالیت با روکش استیل
- بدنه بیرونی از جنس ورق استیل خش دار ضد زنگ
- دارای شیشه داخلی لویی (بازتاب حرارت به سمت داخل اون)
- شلف استیک منحصر به فرد(دارای نگهدارنده ظروف در قسمت ابتدای و انتهایی اون تستر)
- دارای دو دستگیره شلف(دستگیره سینی،دستگیره جوجه گردان) با ابکاری ضد زنگ
- دارای جعبه تقسیم با کالیت و کابل پرسی مخصوص و سیم کشی های نسوز
بابلیس مدل AS250E
سایر مشخصات محصول
- دارای (چهار سری برای براشینگ،صاف کردن،حالت دادن و برس کشیدن مو ها)
- کیف نگهدارنده
- برس گرد 50 میلی متری چرخشی
- برس گرد 38میلی متری
- دارای یک سری باریک برای صاف کردن مو ها
- دارای یک سری برس

1. ایده
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی
2. طرح اولیه
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی
3. انجام کار
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی

5 برند لوکس لوازم آشپزخانه
-
ارسال شده توسط
janabkala
- 0 دیدگاهها
معرفی 5 برند برتر لوازم لوکس آشپزخانه
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، لوازم آشپزخانه یکی از مهم ترین لوازمی هستند که در آشپزخانه به کمک افراد می شتابند. از آن جا که آشپزخانه قلب خانه است، شما باید برندهایی از لوازم لوکس آشپزخانه را انتخاب کنید که شناخته شده اند و سبک زندگی مدرن شما را تعریف می کنند.
در ادامه به معرفی 5 برند برتر لوازم لوکس آشپزخانه پرداخته شده است که می تواند در انتخاب صحیح لوازم آشپزخانه مدرن و جدید به شما کمک کند.
همانطور که می دانید آشپزخانه به عنوان قلب و مرکز خانه شناخته شده است زیرا بیشتر فعالیت های پخت و پز در آن جا صورت می گیرد.
استفاده از لوازم آشپزخانه مدرن و جدید برای بسیاری از کاربران حائز اهمیت است. زیرا با داشتن لوازم آشپزخانه جدید شما به راحتی می توانید به پختن غذا بپردازید و نیز سرعت عمل بالایی داشته باشید.
هنگام خرید لوازم کاربردی آشپزخانه برند آن ها خیلی مهم است.
تصور کنید قصد خرید یک وسیله برای آشپزخانه تان دارید اما هیچ اطلاعاتی از بهترین برندهای لوازم خانگی ندارید و با نداشتن اطلاعات کافی از بهترین برندها، موفق به خرید یک وسیله با کیفیت و کاربردی نمی شوید.
ممکن است پس از گذشت زمان کمی مجبور به خرید مجدد آن وسیله آشپزخانه شوید. همانطور که گفته شد، در ادامه این مطلب به معرفی 5 برند برتر لوازم لوکس آشپزخانه پرداخته شده است که انواع مختلفی از محصولات قابل اعتماد خود به همراه عملکردی عالی ارائه می دهند.

فروشگاه اینترنتی جناب کالا
برند Dacor
برند داکور یک شرکت تابعه مستقر در کالیفرنیا بوده که متعلق به سامسونگ الکترونیک آمریکا است. این کمپانی لوازم کاربردی آشپزخانه در سطح بالایی طراحی، تولید و توزیع می کند. از محصولات این برند جذاب می توان به اجاق های دیواری، ماشین ظرفشویی، لوازم آشپزخانه، مایکروویو، هودهای تهویه، یخچال، کباب پز و سیستم های گرمایشی اشاره کرد.
این شرکت در سال 1965 توسط Stanley M. Joseph تاسیس شد و به طور مداوم تحت مالکیت و بهره برداری 3 نسل از خانواده Joseph قرار داشت تا اینکه در آگوست سال 2016 به شرکت سامسونگ فروخته شد. دفتر مرکزی شرکت و تاسیسات تولید 325.000 فوت مربع در کالیفرنیا قرار دارد. این برند برتر محصولات پا کیفیت خود را در سراسر آمریکا، کانادا و مکزیک توزیع می کند و مستقیما به بیش از 1300 فروشگاه می فروشد. همچنین گفتنی است که این شرکت یک کارخانه را در لس آنجلس اداره می کند.
برند Gaggenau
شرکت Gaggenau یک تولید کننده آلمانی در زمینه لوازم خانگی لوکس است. این کمپانی در سال 1683 با نام Eisenwerke Gaggenau A.G در منطقه جنگل سیاه در جنوب غربی آلمان توسط اشرافی آلمانی Louis William و Margrave تاسیس شد. این شرکت کارش را درست کردن چکش، میخ و آسیاب آغاز کرد. در طول انقلاب صنعتی، این شرکت توسط مدیر عامل شرکت Michael Flürscheim از تولید میخ به تولید ماشین آلات کشاورزی تغییر کرد.
در حال حاضر نیز یکی از شرکت های زیر مجموعه کمپانی BSH است. همچنین این شرکت در هر رده ای که نامزد شده بود، موفق به کسب جایزه IF Design شد. این برند در سال های 1991 تا 1998 محصولاتی از جمله اجاق های توکار، سرامیکی، هود، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی و خشک کن را تولید و توزیع کرد. البته گفتنی است که تعدادی از این محصولات در آلمان جایزه دریافت کردند.
برند Miele
شرکت Miele یک تولید کننده آلمانی و لوازم خانگی پیشرفته و تجهیزات تجاری بوده که دفتر مرکزی آن در Gütersloh و Ostwestfalen-Lippe است. این کمپانی آلمانی در سال 1899 توسط کارل میله و راینهارد زینکان تاسیس شد و همیشه به عنوان یک شرکت خانوادگی اداره شده است. اولین محصولات کمپانی Miele کره کره و ماشین لباسشویی با نام تجاری Meteor بود که کارل میله شخصاً بر تولید نظارت داشت و راینهارد زینکان نیز امور مالی و فروش را می کرد.
برند Sub-Zero و Wolf
Sub-Zero نام تجاری عمده لوازم خانگی و آشپزخانه بوده که در آمریکا تاشیس شده است. این شرکت همچنین لوازم خانگی و آشپزخانه را با نام تجاری Wolf تولید می کند. شرکت Sub-Zero در سال 1945 تاسیس شده است . این کمپانی آمریکایی خط تولید لوازم خانگی خود را در زمینه لوازم کاربردی آشپزخانه و اجاق گازهای مدرن فعالیت خود را در سال 2000 در کالیفرنیا شروع کرد.
شایان ذکر است که این برند برتر آمریکایی به مدت 60 سال لوازم لوکس آشپزخانه در مدل های نوآورانه و فناوری های پیشرفته ارائه داده و تقریبا هرگونه نیاز کاربران به یخچال فریزر را برآورده می کند. این شرکت موقعیت خود را به عنوان یک رهبر در صنعت لوازم خانگی به دست آورده است.
برند La Cornue
کمپانی La Cornue یک شرکت تولید کننده فر و لوازم آشپزی فرانسوی است که در سال 1908 توسط آلبرت دوپوی گیاه شناس و عطرساز پاریسی تاسیس شد. این شرکت در حال حاضر سه نوع اجاق فر با عنوان های Château ، CornuFé و CornuChef تولید می کند.
دوپوی برند La Cornue را به منظور ایجاد اجاق فرهایی كه از گاز طبیعی استفاده می کنند را در پاریس تأسیس كرد. با بهره گیری از گردش هوای گرم درون فر، او توانست اجاق فری بسیار موثرتر از بقیه در آن زمان ایجاد کند. این اجاق به عنوان اولین اجاق گاز Rôtisseuse-Pâtissiere La Cornue (جهت پخت کباب و شیرینی) در زمان خودش بود.
در مطالب فوق ما به معرفی 5 برند لوازم لوکس آشپزخانه پرداختیم که هر کدام از این کمپانی ها به تولید و عرضه لوازم آشپزخانه مدرن و جدید در بازار لوازم خانگی خارجی می پردازند.
لوازم کاربردی آشپزخانه
لوازم کاربردی آشپزخانه علاوه بر پیش بردن سریع کارها در امور آشپزی، شما را نیز سرگرم می کنند و روال زندگی را به سمت بهتر شدن تغییر می دهد. همچنین لوازم آشپزخانه مدرن و شیک در ظاهر آشپزخانه نقش بسزایی را ایفا می کند و می تواند به تنهایی ظاهری مرتب و شیک به آشپزخانه ها بدهد. مخصوصا آشپزخانه هایی که اوپن هستند و به راحتی فضای آشپزخانه در معرض دید افراد است پس چیدمان و ظاهر این دسته از آشپزخانه ها بسیار مهم بوده و باید لوازم آشپزخانه مدرن و شیک در آن ها چیده شود.
برای ساده تر کردن زندگی و کمتر صرف کردن وقت در آشپزخانه، لوازم کاربردی آشپزخانه ای وجود دارند که به کمک افراد می شتابند. برخی از این لوازم کاربردی شامل غذاساز دستی، مخلوط کن یا آبمیوه گیری، همزن دستی برقی، ساندویچ ساز و پلوپزهای برقی می شوند.
مزایا و معایب ظروف چدن
-
ارسال شده توسط
janabkala
- 0 دیدگاهها
امروزه انواع ظروف پخت و پز از جنس آلومینیوم، استیل ضد زنگ، سرویس سرامیک ، دیگ مسی و تابه ها و قابلمه های دارای روکش تفلون نچسب به وفور در بازار یافت می شوند و در طول سال های گذشته جایگزین ظروف چدن (Cast-iron cookware) دوست داشتنی و قدیمی شده اند.
اما واقعیت این است که هیچ کدام از این ظروف پخت و پز تا به حال نتوانسته اند ایمنی و ماندگاری مشابه تابه ها و قابلمه های چدن را به نمایش بگذارند. به همین دلیل است که مردم روز به روز از مزایا و فواید پخت غذا داخل ظروف چدن بیشتر آگاه می شوند، و استقبال از این ظروف با روند چشمگیری رو به افزایش است.
اگر امروز به بازار کل زندگی خود مراجعه کنید، مشاهده خواهید کرد که تابه ها و قابلمه های چدنی در حال باز پس گیری جایگاه به حق خود هستند و در بسیاری از مغازه ها یافت می شوند.
بنابراین به شما توصیه می کنیم اگر ظرف چدن قدیمی در منزل دارید، حتما به آن توجه ویژه ای داشته باشید و آن را بیشتر مورد استفاده قرار دهید. اگر هم از ظروف چدنی بی بهره هستید، حتما به بازار مراجعه کرده و حداقل یک تابه چدنی برای آشپزخانه خود انتخاب کنید.
در ادامه این مطلب به بررسی دقیق ظروف چدن می پردازیم، مزایا و معایب قابلمه های چدن را برای شما ذکر می کنیم، و اشاره ای هم به نکات مهم در هنگام استفاده از تابه های چدن خواهیم داشت.
آیا ظروف چدن قابل استفاده در رستوران ها هستند؟
بله! نه تنها قابل استفاده هستند، بلکه بسیاری از رستوران ها پخت غذا های متنوع در تابه ها و قابلمه های چدنی را ترجیح می دهند. در مواردی حتی ظروف چدن درجه یک به عنوان ظروف سرو غذا نیز مورد استفاده رستوران های معتبر قرار میگیرند.
قیمت ظروف چدن چگونه است؟
با توجه به فرایند بسیار ساده و آسان تولید ظروف پخت و پز چدن می توان گفت قیمت این گونه ظروف فوق العاده مقرون به صرفه است.
حتی اگر قیمت تابه ها و قابلمه های چدن را با سایر ظروف مشابه دارای روکش نچسب مقایسه کنید، متوجه اختلاف قیمت فاحش و به صرفه بودن ظروف چدن خواهید شد.
علاوه بر آن باید به این نکته توجه داشته باشید که ظروف دارای روکش نچسب در صورت از بین رفتن این روکش به هیچ وجه قابل تعمیر نیستند و عملا کارایی خود را از دست می دهند، در حالی که ظروف چدن به روش های مختلف قابل بازسازی و آماده سازی مجدد هستند و به همین دلیل برخورداری از آن ها در بلند مدت می تواند به صرفه جویی های اقتصادی منجر شود.
جالب است بدانید در صورت آماده سازی منظم تابه ها و قابلمه های چدن، طول عمر این گونه ظروف به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد و برای مدت ها در آشپزخانه همراه شما خواهند بود.
آیا زنگ زدگی ظروف چدن باعث از کار افتادن آن ها می شود؟
خیر. اگر در تابه یا قابلمه چدنی شما آثاری از زنگ زدگی مشاهده می شود، کافیست با استفاده از سیم ظرفشویی لایه تشکیل شده روی سطح ظرف را جدا کنید و مراحل آماده سازی ظروف چدن را بار دیگر اجرا کنید. برای سهولت بیشتر می توانید از شوینده های نسبتا قوی استفاده کنید تا لایه نارنجی رنگ بدون زحمت اضافی جدا شود.
اما لازم است از سمی نبودن این نوع شوینده ها اطمینان حاصل کنید تا مواد خطرناک توسط سطح ظرف جذب نشود.
آیا ظروف چدن گرما را به صورت مساوی توزیع می کنند؟
متاسفانه خیر.
ممکن است تصور کنید بدنه ضخیم تابه ها و قابلمه های چدن باعث می شود گرما به صورت یکسان توزیع شود، اما لازم است بدانید که ظروف چدن در بسیاری از مواقع به دلیل وجود نقاط سرد در هنگام آشپزی مورد انتقاد قرار می گیرند.
برای این که از پخته شدن تمامی قسمت های غذا مطمئن شوید، توصیه می کنیم در هنگام آشپزی تابه ها و قابلمه های چدنی را به خوبی گرم کنید و حرارت آن ها را تا جایی که امکان دارد بالا ببرید.
آیا آهن موجود در ظروف چدن وارد غذا در حال پختن می شود؟
بله، اما این اتفاق معمولا در هنگام پخت غذا های اسیدی رخ می دهد. به همین دلیل بسیاری از کارشناسان توصیه می کنند غذا های دارای خاصیت اسیدی در ظروف چدنی تهیه نشود.
این گونه غذا ها نه تنها باعث از بین رفتن روکش روغنی به وجود آمده در هنگام آماده سازی ظروف چدن می شوند، بلکه پیش نیاز های لازم جهت ترشح فلز آهن و جذب آن توسط مواد خوراکی را فراهم می کنند.
لازم به ذکر است که فلز آهن ماده ای سمی به حساب نمی آید، اما باعث می شود طعم غذا تغییر کند.
بنابراین اگر متوجه شدید طعم غذا به طعم آهن نزدیک است، بهتر است مقادیر اسید موجود در مواد اولیه را مورد بررسی قرار دهید و در صورت امکان از سایر ظروف پخت و پز برای آماده سازی آن غذا کمک بگیرید.
در شست و شوی ظروف چدن آیا می توان از مایع ظرفشویی استفاده کرد؟
بله. یکی از تصورات غلط درمورد ظروف پخت و پز چدن این است که نمی توان در شست و شوی آن ها از مایع ظرفشویی استفاده کرد. همانطور که می دانید آماده سازی مناسب ظروف چدن و ایجاد لایه ای روغنی روی سطح این گونه ظروف جهت حفظ روکش نچسب ضروری است.
به همین دلیل بسیاری از آشپزان همواره نگران از بین رفتن این لایه هستند و تصور می کنند مایع ظرفشویی می تواند به این روند سرعت ببخشد.
اما ما به شما اطمینان می دهیم استفاده از مقدار مناسب مایع ظرفشویی هیچ تاثیر مخربی بر ظروف چدن و لایه روغنی به وجود آمده روی سطح آن ها نخواهد داشت. اما نکته مهم تر این است که بلافاصله پس از هر بار شست و شو و آبکشی حتما تابه ها و قابلمه های چدن را خشک کنید و آن ها را در فضایی با حداقل رطوبت قرار دهید.
در غیر این صورت احتمال زنگ زدگی این گونه ظروف وجود خواهد داشت.
نکته مهم بعدی این است که مراقبت ویژه و آماده سازی های منظم ظروف چدن را در فاصله های زمانی مشخص برنامه ریزی کنید.
با مراجعه به مقاله “استفاده از ظروف چدن برای اولین بار” می توانید روش صحیح آماده سازی و استفاده درست از تابه ها و قابلمه های چدن را به طور مفصل مطالعه نمایید.
ظروف چدن چه مزایایی دارند؟
ظروف چدن کاملا سالم و بهداشتی هستند
سابقه ظروف چدن به بیش از ۲۰۰۰ سال پیش باز می گردد و اگر این گونه ظروف باعث به خطر افتادن سلامت مصرف کنندگان می شدند، بدون شک تا به امروز مورد استفاده قرار نمی گرفتند.
چنین چیزی در مورد ظروف پخت و پز مدرن وجود ندارد و بسیاری از ظروف موجود در بازار علاوه بر ارائه کیفیت پایین، نمی توانند سلامت جسمانی مصرف کنندگان را تضمین کنند.
به عنوان مثال ظروف آلومینیومی که متاسفانه امروزه مورد استفاده بسیاری از خانواده ها قرار می گیرند، در هنگام آشپزی در تماس با مواد غذایی واکنش نشان می دهند و در مقادیر زیاد فلز خطرناک آلومینیوم را وارد غذا می کنند.
ظروف نچسب تفلون نیز به راحتی دچار خط و خراش می شود و تکه های تفلون جدا شده از سطح آن ها وارد مواد غذایی می شود و مسمومیت های غذایی به وجود می آورد.
ظروف پخت و پز با روکش سرامیکی همان محصولاتی که با نام ظروف سرامیکی شناخته می شوند دارای روکش لعابی هستند که در اکثر موارد حاوی فلز فوق العاده سمی سرب است و به همین دلیل این گونه ظروف می توانند فلز سنگین سرب را به مواد غذایی انتقال دهند.
بنابراین تنها ظروف پخت و پز کاربردی که می توانند ادعای سالم بودن داشته باشند، تابه ها و قابلمه های چدنی هستند که در بسیاری از موقعیت ها کارایی و کیفیت خود را به نمایش گذاشته اند.
البته لازم است به این نکته اشاره داشته باشیم که ظروف چدنی آشپزخانه در تماس با غذا های اسید واکنش نشان می دهند.
با این وجود اگر مراحل آماده سازی آن ها با دقت صورت پذیرد، لایه محافظ روغنی تشکیل شده روی سطح ظرف تا حدودی می تواند از چنین واکنش هایی جلوگیری کند.
علاوه بر آن آهن ترشح شده از ظروف چدنی نه تنها خطری برای سلامتی شما محسوب نمی شود، بلکه به عنوان یک ماده معدنی مفید می تواند آثار مثبتی بر وضعیت جسمانی داشته باشد و مشکل افرادی که با کمبود آهن مواجه هستند را تا حدودی برطرف نماید.
ظروف چدن فوق العاده مستحکم و با دوام هستند
تابه ها و قابلمه های چدنی همانطور که ظروف سنگین به حساب می آیند، فوق العاده مستحکم و با دوام نیز هستند.
این ظروف در صورتی که به درستی مورد استفاده قرار بگیرند و مرتبا فرایند آماده سازی آن ها اجرا شود، حتی می توانند بیشتر از صد سال عمر مفید داشته باشند.
از سوی دیگر ظروف چدن معمولا کاملا یکپارچه هستند و تمامی قسمت ها از جنس چدن می باشد.
بنابراین هیچ گونه نگرانی در مورد جدا شدن دسته و سایر قسمت ها وجود ندارد و کیفیت تمامی بخش های ظرف چدنی همواره تضمین شده است.
اگر توجه کرده باشید سایر ظروف پخت و پز همچون ظروف تفلون نچسب پس از مدتی فرسوده می شوند و با از بین رفتن سطح نچسب دیگر قابل استفاده نخواهد بود.
ظروف چدنی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و در اثر استفاده های مکرر دچار خط و خراش و زنگ زدگی می شوند.
اما نکته قابل توجه در مورد تابه ها و قابلمه های چدن این است که به راحتی قابل بازسازی هستند و با رعایت نکات ذکر شده در مراحل آماده سازی همچون روز اول سالم و آماده استفاده خواهند بود.
پخت غذا در تابه های با روغن کمتری صورت می پذیرد
زمانی که آشپزخانه خود را به تابه ها و قابلمه های چدن مجهز می کنید و استفاده از ظروف آلومینیومی و استیل را کنار می گذارید، کاهش چشمگیر در روغن مصرفی را مشاهده خواهید کرد.
البته باید به این نکته توجه داشته باشید که پخت غذا در ظروف چدن کمی متفاوت است.
در هنگام آشپزی داخل تابه های چدنی ابتدا باید ظرف تا کاملا حرارت دهید، سپس روغن را اضافه کرده و با تکان دادن تابه آن را در سرتاسر ظرف پخش کنید. یک لایه کاملا نازک از روغن که سرتاسر سطح تابه را پوشانده باشد تنها چیزی است که برای پخت غذا در ظروف چدن نیاز خواهید داشت و به این ترتیب می توانید در مصرف روغن صرفه جویی کنید و خطرات احتمالی غذا های بیش از حد چرب را از بین ببرید.
ظروف چدن در صورت آماده سازی صحیح می توانند در نقش ظروف نچسب ظاهر شوند همانطور که می دانید ظروف چدن قبل از استفاده باید یک بار فرایند آماده سازی را پشت سر بگذارند.
پس از اجرای فرایند آماده سازی روکشی روغنی روی سطح قابلمه های چدن به وجود می آید و آن ها را به ظروفی نسبتا نچسب تبدیل میکند. البته نچسب بودن تابه های چدنی به اندازه سایر ظروف نچسب نیست، اما همین که از مواد خطرناکی همچون تفلون استفاده نشده است باعث می شود استفاده از ظروف چدن حرکت هوشمندانه ای تلقی شود.
از سوی دیگر ظروف نچسب رایج پس از مدتی خاصیت نچسب بودن خود را از دست می دهند و به ظروفی غیرقابل استفاده تبدیل می شوند، در حالی که آماده سازی و به وجود آوردن روکش روغنی به منظور ایجاد سطح نچسب باعث افزایش طول عمر ظروف چدن می شود.
ظروف چدن گزینه ای ایده آل جهت آشپزی با حرارت فوق العاده بالا می باشند
این ویژگی یکی از مهم ترین مزیت های ظروف چدن به حساب می آید و به شما کمک می کند تا بدون هیچ ترسی انواع غذا ها را با بالاترین حرارت ممکن آماده نمایید.
همین ویژگی تابه و قابلمه های چدن را به ظروف مورد علاقه آشپز های حرفه ای فعال در بهترین رستوران ها تبدیل کرده است.
ظروف چدن از سوختن غذا ممانعت می کنند
اگر زمان کافی برای گرم شدن را در اختیار تابه های چدنی قرار ندهید و بلافاصله پس از روشن کردن تحت مواد اولیه را داخل تابه بریزید، احتمال سوختن قسمت هایی از غذا افزایش می یابد.
به همین دلیل بسیاری از کاربران قبل از شروع آشپزی به خوبی تابه های چدنی را حرارت می دهند تا این ظروف کاملا گرم شوند. با توجه به اینکه رسانایی گرمایی ظروف چدن در مقایسه با ظروف آلومینیومی و مسی بسیار خفیف است، و همچنین با درنظر گرفتن این واقعیت که احتمال به وجود آمدن نقاط سرد در تابه های چدنی همچون ظروف استیل بالاست، توصیه می شود برای رسیدن به آشپزی بهتر و داشتن غذایی کاملا یک دست پخته شده حداقل دو تا سه دقیقه قبل از شروع آشپزی تابه چدنی را روی اجاق گاز قرار دهید تا واقعا داغ شود.
در این صورت تمام نقاط ظرف در طول آشپزی گرم خواهد ماند و از سوختن برخی از قسمت های غذا جلوگیری خواهد شد.
ظروف چدن از خام ماندن غذا جلوگیری می کنند
اگر یک تابه چدنی را چند دقیقه روی شعله قرار دهید دمای آن به شدت افزایش پیدا خواهد کرد و شما موج های گرمایی ناشی از این ظرف را حتی در صورت دست نزدن به آن احساس خواهید کرد. اما اگر همین فرآیند را بار دیگر برای ظروف استیل ضد زنگ به اجرا درآورید، تنها قسمتی از ظرف استیل که روی شعله قرار دارد فوق العاده داغ می شود و حتی یک سانتی متر بالاتر از کف ظرف تغییری نخواهد کرد، به طوری که شما به راحتی می توانید دست خود را به فاصله یک سانتی متری کف نگه دارید. چنین تفاوتی در تابش گرمایی بالای ظروف چدن خلاصه می شود که ده برابر بیش تر از تابش گرمایی ظروف از جنس استیل ضد زنگ می باشد.
به عبارت دیگر درصورت پخت غذا داخل تابه های استیل تنها قسمتی از از غذا که با ظرف در تماس هستند پخته خواهند شد و به احتمال زیاد سایر قسمت ها خام می مانند. اما تابه های چدنی می توانند حرارت را به چند سانتی متر بالاتر منتقل کنند و غذا هایی کاملا مغز پخت را به شما تحویل دهند.
بنابراین اگر به دنبال مغز پخت کردن غذا هایی نظیر استیک و مرغ هستید، تابه های چدن انتخاب ایده آل شما به حساب می آیند.
ظروف چدن در سبک های آشپزی مختلف قابل استفاده هستند
شما می توانید تابه های چدن را به منظور برشته کردن، کبابی کردن، تفت دادن، سرخ کردن در روغن کم و سرخ کردن در روغن فراوان مورد استفاده قرار دهید.
از سوی دیگر قابلمه های چدن ظروفی مناسب جهت دم کردن و آب پز کردن انواع غذا ها می باشند. علاوه بر آن ظروف چدن می توانند در نقش ظروف مخصوص فر ظاهر شوند و برای پخت انواع کیک و لازانیا مورد استفاده قرار گیرند.
با توجه به اینکه در بسیاری از دستور های پخت غذایی لازم است غذا را مستقیما از روی شعله به داخل فر منتقل کنید (و بالعکس) با تهیه کردن ظروف چدن علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها، می توانید آشپزی آسان و بدون زحمت را تجربه کنید.
نگهداری و مراقبت از ظروف چدن نسبتا آسان است
ظروف چدن از آزمایش های سخت فیزیکی سربلند خارج می شوند و برخورد سایر ظروف فلزی به خصوص چاقو های فلزی هیچ اثر منفی روی بدنه آن ها باقی نمی گذارد.
علاوه بر آن هنگام آشپزی داخل ظروف چدن شما به راحتی می توانید از کفگیرها و ملاقه های فلزی استفاده کنید و هیچ گونه نگرانی بابت از بین رفتن روکش روغنی و درنتیجه سطح نچسب نداشته باشید.
از سوی دیگر تابه ها و قابلمه های چدن می توانند در صورتی که هنوز داغ هستند زیر آب قرار گیرند و برخلاف سایر ظروف نچسب موجود در چنین شرایطی کیفیت خود را از دست نمی دهند.
در هنگام شستن ظروف چدن نیز شما می توانید از مواد شوینده کمک بگیرید و فرایند شست و شوی تابه چدن یا قابلمه چدن را به راحتی پشت سر بگذارید.
جالب است بدانید که مایع ظرفشویی باعث از بین رفتن لایه روغنی نچسب نمی شود.
ظروف چدن از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه و محصولاتی کاملا ارزشمند هستند
حتی با کیفیت ترین تابه ها و قابلمه های چدن از ظروف پخت و پز از جنس استیل ضد زنگ با همان ویژگی ارزان تر هستند، این گونه ظروف عملا غیر قابل تخریب هستند و با استفاده های بیشتر به مرور زمان تنها کیفیت آن ها افرایش می یابد.
به همین دلیل است که در برخی از خانه ها ظروف چدن با قدمت چندین ساله همچنان با قدرت به کار خود ادامه می دهند و در بسیاری از موارد مورد استفاده قرار می گیرند.
امیدواریم با مطالعه این مقاله به اطلاعاتی مفید در زمینه ظروف پخت و پز چدنی دست پیدا کرده باشید. به منظور مشاهده جدیدترین مدل های تابه و قابلمه چدن می توانید به وبسایت مجموعه تخصصی نت منزل مرجع انواع ظروف پذیرایی و پخت و پز مراجعه نمایید.
امروزه انواع ظروف پخت و پز از جنس آلومینیوم، استیل ضد زنگ، سرویس سرامیک ، دیگ مسی و تابه ها و قابلمه های دارای روکش تفلون نچسب به وفور در بازار یافت می شوند و در طول سال های گذشته جایگزین ظروف چدن (Cast-iron cookware) دوست داشتنی و قدیمی شده اند.
اما واقعیت این است که هیچ کدام از این ظروف پخت و پز تا به حال نتوانسته اند ایمنی و ماندگاری مشابه تابه ها و قابلمه های چدن را به نمایش بگذارند.
به همین دلیل است که مردم روز به روز از مزایا و فواید پخت غذا داخل ظروف چدن بیشتر آگاه می شوند، و استقبال از این ظروف با روند چشمگیری رو به افزایش است. اگر امروز به بازار کل زندگی خود مراجعه کنید، مشاهده خواهید کرد که تابه ها و قابلمه های چدنی در حال باز پس گیری جایگاه به حق خود هستند و در بسیاری از مغازه ها یافت می شوند.